HemOmInterimCoachingKundserviceFöreläsningarReferenserKontakt
FöretagPrivat

Privat

Bild

Coaching

Coaching är en expansiv och målstyrd process. Det är ett verktyg för dig som vill utvecklas, komma till insikter, få tid och stöd för reflektion och genomföra förändringar. Du får hjälp med att tydliggöra dina värderingar, styrkor, möjligheter och vad du bäst behöver för att uppnå dina mål. Det är en utvecklande process där du kommer i kontakt med dina känslor, fokuserar, tar beslut och kommer till avslut.

Privat
Att utvecklas som människa. Vad är din övergripande målsättning? Vart är du på väg? Vilka värderingar är viktiga för dig? Hur ser ditt personliga varumärke ut? Lill-Anita utgår alltid ifrån dig, ditt nuläge, behov och utmaningar. För ett hållbart resultat ses ni minst 6 ggr ā 90 minuter per tillfälle. De 2-3 första gångerna träffas ni varannan vecka. Sedan övergår det till 1 gång per månad. Mellan tillfällena har du tillgång till kortare avstämningar på e-post och/eller telefon. Om det finns behov går det alltid bra att köpa till extra coaching.

Privatpaket Coaching:
Basic / Premium / Executive.
Välj mellan 6, 9 eller 12 träffar ā 90 minuter per tillfälle. Pågår under en period på 3-12 månader.

Karriärcoaching.
Under 6 tillfällen ā 90 minuter får du ett professionellt stöd för att ta steget vidare till nytt jobb.
Skapa ny karriär eller komma tillbaka till arbetsmarknaden. Kanske uppnå din dröm att gå från en anställning till att starta eget företag? Lill-Anita hjälper dig att utveckla dina egna styrkor och sätta upp de mål du vill uppnå. Det är en tempofylld process som kräver en stor egeninsats.

I coachsamarbetet ingår:
  • att kartlägga arbetsmarknaden, din nuvarande situation och ditt drömjobb
  • att ta fram konkreta mål och en tidsbestämd aktivitetsplan
  • att arbeta med modellen GROW samt undersöka möjliga arbetsgivare
  • att se över och analysera ditt nätverk och de kanaler som du använder
  • att få feedback på ditt CV och personliga brev
  • att skriva ansökningar och träna inför anställningsintervjuer
  • att förbereda dig inför din nya tjänst samt uppföljning av ditt nya jobb/karriär/företag

Kontakta oss: Alla coachinguppdrag är unika. Kontakta oss och prata direkt med Lill-Anita om dina tankar och önskemål. Tillsammans tar ni sedan fram det upplägg som passar dig bäst.Š 2014 LAvagn Coaching & Konsulting. Besök: Summit Solna Gate, Hemvärnsgatan 9, Solna. Telefon: 0734-13 80 00. E-post: info@lavagn.se