HemOmInterimCoachingKundserviceFöreläsningarReferenserKontakt
FöretagPrivat

Företag

Bild

Coaching

Coaching är en expansiv och målstyrd process. Det är ett verktyg för dig som vill utvecklas, komma till insikter, få tid och stöd för reflektion och genomföra förändringar. Du får hjälp med att tydliggöra dina värderingar, styrkor, och förstå vad du bäst behöver för att uppnå dina mål. Det är en utvecklande process där du kommer i kontakt med dina känslor, fokuserar, tar beslut och kommer till önskade avslut.
Företag
Det coachande ledarskapet. Vill du utveckla dig själv? Ditt ledarskap? Är du chef med personalansvar? Känner du att din tid som ledare inte räcker till? Vill du bli mer effektiv? Eller vill du få till ett mer kommunikativt ledarskap? Lill-Anita Sönnerbo på LAvagn Coaching arbetar med effektiva förhållningssätt och metoder som hjälper chefer och ledare att stödja och motivera medarbetare. Ett syfte med coaching är att du själv ska få mer tid över till strategiarbete och dina medarbetare ska bli mer självgående och operativa. För att bli en trovärdig chef så är det viktigt att du har insikter om dig själv, vem du är och vad du utstrålar till dina kollegor. Är du redo att förflytta dig och ditt ledarskap till nästa nivå?

Företagspaket Coaching - Basic / Premium / Executive. Välj mellan 6, 9 eller 12 coachingträffar à 90 minuter per tillfälle.

Interncoach klippkort– Låt Lill-Anita bli er egen företagscoach en dag i veckan, varannan vecka eller några gånger i månaden. Ett bra alternativ och stöd för dig som chef och till dina medarbetare under en kortare eller längre period. Vi erbjuder klippkort på minimum 20 coachingtimmar.

Kontakta oss: Alla coachinguppdrag är unika. Kontakta oss och prata direkt med Lill-Anita om dina tankar och önskemål. Tillsammans tar ni sedan fram det upplägg som passar dig bäst.© 2014 LAvagn Coaching & Konsulting. Besök: Summit Solna Gate, Hemvärnsgatan 9, Solna. Telefon: 0734-13 80 00. E-post: info@lavagn.se