HemOmInterimCoachingKundserviceFöreläsningarReferenserKontakt
FöretagPrivat

Coaching

Bild

Coaching

Coaching är en expansiv och målstyrd process. Det är ett verktyg för dig som vill utvecklas, komma till insikter, få tid och stöd för reflektion och genomföra förändringar. Du får hjälp med att tydliggöra dina värderingar, styrkor, möjligheter och vad du bäst behöver för att uppnå dina mål. Det är en utvecklande process där du kommer i kontakt med dina känslor, fokuserar, tar beslut och kommer till avslut.

LAvagn erbjuder coaching och handledning till företag och individer. Till skillnad mot terapi grottar vi inte ner oss i baktid. Coaching är en samtalsmetodik som hjälper företag och individer att ha fokus på framtiden, uppnå personliga mål och skapa resultat. Coaching bidrar till ökat medvetenhet, självinsikt och gör det lättare att fatta beslut. Andra nyckelord för coachprocessen är tillit, öppenhet, ärlig feedback och ett starkt partnerskap mellan coach och kund. LAvagn är medlem i ICF, internationella Coachförbundet som kvalitetssäkrar coacharbetet på marknaden och som ser till att vi följer en gemensam standard. Du kan läsa mer om ICFs branschorganisation och vilka kravs som ställs på proffesionell coaching om du klickar på ICF-länken nedanför.

international Coach Federation© 2014 LAvagn Coaching & Konsulting. Besök: Summit Solna Gate, Hemvärnsgatan 9, Solna. Telefon: 0734-13 80 00. E-post: info@lavagn.se