HemOmInterimCoachingKundserviceFöreläsningarReferenserKontakt
Kunder

Referenser

Bild

Referenser

Interimchef Kundservice
Forretningsorienteret. Professionel. Med et stort hjerte. Dette er blot et udpluk af min oplevelse af Lill-Anita, under 6 intense måneder - med et vidt spänd af udfordringer. Frem for alt oplevede jeg at Lill-Anitas herlige energi smittede alle mennesker omkring hende. Fremmest var hendes engagement i menneskers vären og udvikling. Mennesker som hun altid bemödte i öjenhöjde - åbent og ärligt, med et varmt udtryk.
Uppdrag: Interimchef Unilever – Nordic Manager Consumer Engagement Center
Malthe Mikkelsen, HR Unilever Nordic


Konsult
I en tuff situation var Lill-Anitas erfarenheter inom ledarskap, organisationsutveckling och coachning ovärdelig. Genom sin analysförmåga och sin kombination av ödmjukhet, tydlighet och förmågan att utmana hjälpte hon oss få rätsida på situationen och förstå bästa vägen framåt.
Kerstin Mjömark HR-chef TELE2

Lill-Anita has as an consultant for IDEI former Advers Design & Konstruktion AB significantly contributed to the company's business-level thinking and become more structured in several areas. She is very knowledgeable and possesses broad expertise in management issues, personnel management, customer relations and sales. Lill-Anita also has a great ability to see and hear what is happening "under the surface" and thus initiate improvements and efficiency in operations. Lill-Anita's personality is structured, straight, clear and has a commitment and goal focus beyond the ordinary - and at the same time she has "the heart and soul in the right place."
In essence, she has worked and been responsible for improvements in CRM and policies, and kept in customer management seminars and recruitment of new staff. In addition, she has also been instrumental in business strategy and acted as coach and advisor to management.
I am very pleased with the efforts Lill-Anita made at IDEI and will certainly hire her again.
Fredrik Hjelmqvist – Chairman of the board IDEI/Advers

Coaching Ledarskap och Karriär
Jag har haft en serie coachsamtal med Lill-Anita. Syftet var att jag ville utveckla mitt chefskap. Jag har varit chef i många år och kände att jag ville utvecklas och inte stagnera. Då dagarna är korta och intensiva har man sällan tiden att reflektera över varför man agerar som man gör. Lill-Anita utmanade mig att prova nya vägar som såklart kändes obekväma då jag flyttades ur min komfortzon. Jag testade detta i min vardag vilket föll väl ut. Jag fick inspiration, ledarskapstips och idéer vilket jag anammar i min vardag idag.
För mig var det viktigt att Lill- Anita har bakgrund och erfarenhet som både chef och ledare och därför kunde sätta sig in i min vardag och de problem jag ställs inför. Jag kan varmt rekommendera Lill-Anita Sönnerbo.
Eva Janving, Kundsupportchef SKANSKA

Lill-Anita du är världsbäst! Jag visste det innan jag kontaktade dig som coach då jag haft förmånen att ha dig som chef en gång i tiden. Du är absolut den bästa chef jag haft och jag lärde mig enormt mycket redan då. Nu har jag haft nöjet att ha dig som min coach och du är som alltid en stjärna. Din förmåga att lotsa mig fram på min väg och upptäcka nya saker om mig själv är helt fantastik. Jag har lärt mig mycket mer och fått ut mer än jag förväntade mig. Det har varit många ”Aha” upplevelser och att få träffa dig är som att få en energi injektion varje gång. Tusen tack för allt!
Katarina Malmfjäll, Gruppchef Bonnier Sollution

Med lite "luddig" egen målsättning av framtida karriärsteg valde jag att möta Lill-Anita i en rad coachtillfällen. Lill-Anita fick på ett konkret och klart sätt fram en bild och målsättning som vi kunde diskutera. Med sin erfarenhet, professionalism och värme hjälpte hon mig till ett par klara och kloka insikter som jag kommer att ha glädje av lång tid framöver i mitt yrkesliv. Lill-Anita håller sig tydligt till målsättningen och klarar samtidigt av att både coacha och rådgiva.
Lena Abrahamsson Lund, Director Events & Operations Nobel Media

Har haft en härlig coachingperiod nu i vår med fantastiska ledarskapscoachen Lill-Anita Sönnerbo på LAvagn. Rekommenderas om du vill växla upp ditt ledarskap ett par snäpp.
Pernilla Alexandersson VD Add Gender

Kundservicechef
Lill-Anita är den bästa ledare jag i skrivandets stund haft. När vi arbetade tillsammans på Vings avdelning för kundservice och reklamationer, så hade hon en fantastisk förmåga att coacha sina anställda framåt, se var en av dem - samtidigt som hon effektiviserade avdelningen & alltid strävade mot utveckling. Hon har lärt mig massor som jag har stor nytta av idag, och jag kommer alltid se tillbaka på min tid med Lill-Anita som mycket givande, rolig och utvecklande.
Uppdrag: Manager Customer Service, Ving
Emelie Sjölander, Säljcoach Viking Line


Lill-Anita är en tydlig ledare som arbetar mot tydliga mål samtidigt som hon ger dig som anställd ett stort utrymme för eget ansvar. Hon låter dig som anställd utvecklas som person individuellt samtidigt som avdelningen utvecklas. Jobbar efter en klar och tydlig struktur och är lyhörd samtidigt som hon inte är rädd för att testa nya idéer.
Uppdrag: Manager Customer & Sales Service Department, Ving
Johnny Nilsen, VD Ving

Föreläsning
Lill-Anita är en mycket skicklig föreläsare som gjort ett ordentligt förarbete. Det märktes att hon satt sig in i vår verksamhet, vilket gjorde att hon snabbt fångade oss. En härlig och mycket givande föreläsning.
Tove Nyman, VD på Skolan Lär AB

© 2014 LAvagn Coaching & Konsulting. Besök: Summit Solna Gate, Hemvärnsgatan 9, Solna. Telefon: 0734-13 80 00. E-post: info@lavagn.se